www.rainbowsystem.hu


Hogyan működik?

 

  1. A nedves por nem száll

A Rainbow a természet legerősebb elemét, a vizet használja a szagok és szennyeződések csapdába ejtéséhez, az eredmény pedig természetesen tiszta levegő az otthonában.

2. Kétszer tisztább

Ez az egyedülálló vízszűrő rendszer megköti a tipikusan előforduló háztartási piszkok 99,997%-át. A fennmaradó mikroszkopikus méretű részecskéket a HEPA filter köti meg. Ezzel a kétlépcsős szűréssel a szennyeződések közel 100% -a marad a tartályban.

 
 

3. „Hurricane” motor

A kétsebességes teljesítmény-szabályozás segítségével a Hurricane motor megbirkózik a legnehezebb feladatokkal, az élettartama szinte korlátlan.

4. A teljesítmény és a kontroll az Ön kezében van

A gondosan elhelyezett ergonomikus markolattal pontosan vezérelheti valamennyi motoros eszközt.

 
 

5. Gyors csatlakozás

A szükséges eszközöket egy mozdulattal cserélheti.

6. Könnyű használat

A Rainbow könnyedén követi Önt, szobáról szobára haladva. A gurulóváz gumival bevont ütközője védi a falat és bútorait.

 
 

7. Beépített LED lámpák

Megvilágítják a tisztítandó felületet, biztosítva, hogy egyetlen piszkos folt se maradjon.

8. Faltól falig tisztítás

A Power Nozzle – Elektromos kefe erőteljes forgó keféje nyomán a por, az állatszőr, a morzsa mind eltűnik. Az oldalsó kis forgó kefék pedig a legapróbb piszkot is eltakarítják a szélek mentén.

 
 
Tudjon meg többet, kérjen részletes információt!

 

FIGYELMEZTETÉS

KAPCSOLAT

INNOVÁCIÓ

FACEBOOK

DISTRIBUTOR IN HUNGARY / RAINBOWSYSTEM KFT. ▪ H-1113 BUDAPEST, KENESE UTCA 8. ▪ TEL. +36 1 279 0365 , +36 30 RAINBOW(7246269)

© 2011 Rexair LLC, all rights reserved. Rainbow®, RainbowMate®, RainMate®, RainJet®, AquaMate®, Rexair®, The Power of Water®, Wet Dust Can’t Fly® and the configuration of the Rainbow® Cleaning System are registered trademarks of Rexair LLC, Troy, Michigan, United States. *asthma & allergy friendly™ and Asthma & Allergy Friendly Logo are Certification Marks and Trademarks of Allergy Standards Limited. The Asthma and Allergy Foundation of America is a Registered Trademark of AAFA.

Rexair is a proud member of the Direct Selling Association and adheres to the DSA’s Code of Ethics.